AFYONKARAHİSAR / İSCEHİSAR - Olukpınar İlkokulu

0272 343 50 60 (Okul)
OLUKPINAR KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ NO: 97 İÇ KAPI NO: 1 İSCEHİSAR / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda ilerleyen çağdaş, demokratik lider insan özelliklerine sahip, ülkemizin milli, manevi değerlerine sahip çıkan ve ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine taşıyacak, ülkesine ve milletine bağlı gençler yetiştirmektir. Bizler öğrencilerimize geleceğini ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek bilgi ve becerileri kazandırmak için varız.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tam
DERS BAŞLAMA: 08:50 DERS BİTİŞİ: 14:20
Kalöriferli
Öğretmenler kendi imkanları ile il veya ilçeden gidiş geliş yapmaktadır.
İLE 35, İLÇEYE 13 KM UZAKLIKTA